Ξενοδοχεία

 

Αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι Τρικάλων τηλ: 24340-91146-9
Το ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη βρίσκεται στο χωριό Περτούλι του Ν. Τρικάλων και εκτείνεται σε ένα χώρο 10 στρεμμάτων στις δυτικές πλαγιές του Κόζιακα σε υψόμετρο 1200μ. Μέσα στο πράσινο και στα αιωνόβια έλατα υψώνονται τρία κτίρια, πέτρινοι διάδρομοι και ένα ιδιόκτητο εκκλησάκι, η Αγία Παρασκευή. 

 

Epavlis Suites Πρωτομαγιάς Πρόποδες Μετεώρων, Καλαμπάκα, τηλ: 24320 24830

Ξενοδοχειακή μονάδα η οποία χτίστηκε στην περιοχή Κουμαριές στην Καλαμπάκα, σε αμφιθεατρική τοποθεσία στους πρόποδες των Ιερών Βράχων των Μετεώρων.Ο επισκέπτης αισθάνεται να αγκαλιάζεται από τους ιδιαίτερους βράχους ενώ η μοναδικότητα του τοπίου σε προκαλεί για συνεχή διερεύνηση και παρατήρηση. Η υπέροχη θέα συγκλονίζει καθώς μπορεί κανείς να ατενίζει το απέραντο φυσικό κάλος της περιοχής και να αισθάνεται δέος από την περιοχή χαρακτηρισμένη ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO. Η ξενοδοχειακή μονάδα είναι νεοκλασσικού τύπου με υψηλή αρχιτεκτονική και ιδιαίτερη αισθητική.

 

Ananti City Resort Λογγάκι Τρικάλων, τηλ: 24310 63950

Χτισμένο σ’ ένα λόφο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων, με πανοραμική θέα που αγκαλιάζει όλο το Θεσσαλικό κάμπο, το ολοκαίνουργιο Ananti City Resort είναι μια νέα άφιξη που αναβαθμίζει τη φιλοξενία στην περιοχή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία, στο Λόφο Λογγακίου και σε κοντινή απόσταση από γνωστούς τουριστικούς προορισμούς όπως τα Μετέωρα, το Περτούλι , η Ελάτη αλλά και τη Λίμνη Πλαστήρα, το Ananti City Resort συνδυάζει ιδανικά τις ανέσεις ενός σύγχρονου ξενοδοχείου πόλεως με τη χαλαρωτική αύρα και τις πληθωρικές παροχές ενός ξενοδοχείου διακοπών. Οι λιτές, καθαρές γραμμές που δένουν αρμονικά με το περιβάλλον, ο μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός, η πισίνα που ακροβατεί στην βουνοπλαγιά, το Spa με την εσωτερική πισίνα, το roof garden με το εξαιρετικό ιταλικό Restaurant και Coffee Bar καθώς και το πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, συνθέτουν ένα γοητευτικό σύνολο που θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

Choose language

elenfrdeitessv

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 16 επισκέπτες και κανένα μέλος