Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικής Οικονομίας (ΙΝΜΕΚΟ)

Το Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικής Οικονομίας (ΙΝΜΕΚΟ), είναι οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών, που έχει συσταθεί από κοινοπραξία άλλων οργανώσεων και ειδικεύεται σε θέματα μελετών κοινωνικής οικονομίας και πράσινης επιχειρηματικότητας.

Σκοπός του είναι να λειτουργεί ως δομή στήριξης των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών με στόχο την προσφορά εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών και τη μείωση του κόστους συναλλαγών προκειμένου οι υπηρεσίες αυτές να γίνουν προσιτές και στις αδύναμες οικονομικά οργανώσεις, που εντούτοις προσφέρουν σημαντικό εθελοντικό έργο.

Περισσότερα...

Δράσεις και σκοπιμότητα του έργου

«Δράσεις προβολής και ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές της ΠΕ Τρικάλων στον τομέα του θεματικού τουρισμού»

Δράσεις του έργου

Το έργο με τίτλο «Δράσεις προβολής και ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές της ΠΕ Τρικάλων στον τομέα του θεματικού τουρισμού» έχει ως πρωταρχικό σκοπό την προβολή και προώθηση του συνόλου της περιοχής παρέμβασης ως προορισμός θεματικού τουρισμού με την ανάδειξη του γεωτουρισμού, πολιτιστικού τουρισμού, θρησκευτικού τουρισμού, οικοτουρισμού & γαστρονομικού τουρισμού. Το έργο πραγματοποιείται με την υλοποίηση των παρακάτω ενεργειών:

Περισσότερα...

Choose language

elenfrdeitessv

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 32 επισκέπτες και κανένα μέλος